Hem
Vivi
Kontakt/Tidsbeställning
Mediala konsultationer/Prislista
Kurser
Vivi i media
Vivis kunskap
Medial vägledning/Kanalisering
Andliga Guider
Meditation
Medium
Magi
Aura
Healing
Chakra
Pendel
Teorier
Livsenergi
Lycka
Balans
Tillit och Flöde
Kosmisk hjälp
Leva i Nuet!
Livsval
Mirakel
Vattnets kraft
Rening
Livscoaching
Andliga Guider
"Din utveckling accelererar när du börjar lyssna till inre och yttre signaler och är uppmärksam på tillfälligheter".
(Helena Montelius - Dela din gåva med världen)

 

Vad som är viktigt när man talar om andlighet är att inse alla har sin egna uppfattning och att ingen vet något säkert, ta till dig det som känns rätt för dig.  Jag har min tro och filosofi och det är utifrån den som jag berättar. Med tiden har det för mig uppdagats en sanning och det är den att vi alla är andliga själar som är här för att vi behöver utvecklas, vi väljer våra livsöden efter våra karman.
 
Guider
 
Att kommunicera med guider kallas kanalisering. Komunikationen sker på telepatisk väg och man förnimmer deras närvaro. Alla människor har andliga vägledare/guider, det kan var en eller flera. Man kan ha olika vägledare under vissa perioder i livet beroende på vilka uppgifter och teman man arbetar med.  En vanlig uppfattning som även jag delar är att vi  har en livsguide som följer oss livet igenom.
Guider kan ha olika framtoningar, personligheter och kunskaps områden. Det finns säkert lika många sätt att arbeta med dom som det finns människor, ingen uppgift är obetydlig och allas livsväg är unik. Man attraherar och drar till sig Guider efter den utvecklingsnivå man befinner sig på.
 
Väljer man att arbeta aktivt med Guider så öppnar man upp för en högre kunskap, inspiration och upplysning. Deras kompetens kan många gånger vara specialiserad inom ett visst område.
 
Generellt sett blir sällan döda anhöriga våra Guider men undantag finns naturligtvis. Våra bortgångna befinner sig oftast på ett lägre plan för att återfödas till ett nytt liv. En del av Guiderna har levt på våran jord, vi kan även ha mött dom i något av våra tidigare liv. Guiderna befinner sig i en högt upplyst dimension, dom består av en subtilare energi och har därför inte ett utseende eller namn som vi. Dom kan anta en mänsklig form och namn för att vi lättare ska kunna uppfatta deras uppgift och kontakt.
 
Guiderna uppskattar när vi väljer att kontakta dom, både vi och dom får då möjlighet till utveckling. Mina Guider sökte min uppmärksamhet i flera år innan jag tog kontakt. Jag blev ständigt väckt på nätterna av ringsignaler, väldigt förvirrande. Det är inte ovanligt att dom söker kontakt genom olika ljud som t ex ringsignaler och knackningar.
 
 
En vändpunkt
 
Jag är skeptiker till naturen och strävar efter bevis för min tro. Detta genomsyrar hela min andliga/mediala utveckling och den har föregåts av många tvivel och våndor. En händelse som innbar en stor förändring för tilliten till mina egna upplevelser inträffade 1997. Jag hade gjort en kanalisering hemma, det kändes starkt men jag tvivlade ändå. Jag läste i boken att man skulle be om ett rimligt bevis för att öka tron. Jag sitter senare på bussen och läser i min kanaliseringsbok då jag kommer på att jag glömt bort att be om bevis. Jag kontaktade min Guide telepatiskt och bad honom; om han var med mig nu skulle tjejen bredvid mig på bussen fråga vad jag läste för bok. Efter ca 15 sekunder så vänder hon sig mot mig och säger; - ursäkta, men vad är det för bok du läser?
Jag höll bokstavligen på att trilla av sätet. Ett fantastiskt minne!
 
Det finns böcker att läsa om kanalisering men att gå kurs kan vara ett enkare och snabbare sätt att få till sig kunskapen. Min utveckling inom kanalisering utvecklades oerhört snabbt efter min första kurs.  Kontakten blev starkare, tilliten större och jag kände trygghet och förtroende för mina lärare och deras läromästare. Det är alltid utvecklande att vara med människor med större kunskap.